Vrečke za čaj z okencem

Nudimo vam večje količine vrečk za čaje, testenine in suho sadje.

Papirnate vrečke za čaj z okencem

Različne oblike in velikosti okenca

6 x 4 x 20

7 x 4 x 20

8,5 x 5 x 26

10,5 x 6,5 x 31

 

Shranjevanje čaja:

Da bi v čaju ohranili čim več zdravilnih učinkovin in arome, ga moramo hraniti zaščitenega pred zrakom in svetlobo. Za to so najbolj primerne plastične vrečke (glej spodaj) ali papirnate s plasificirano notranjostjo.
Da pa bomo shranili tudi kvalitetno vsebino, moramo zelišča nabirati v čistem okolju, v suhem vremenu, okoli 12h in na dan za cvet.

Vrečke za Čaj z okencem
Vrečke za čaj z okencem

Polipropilen vrečke za čaj, testenine, suho sadje

S pravokotnim dnom

6 + 5 x 20 cm 1/50

8 + 5 x 24 cm 1/50

10 + 6 x 30 cm 1/50

12 + 7 x 37 cm 1/50

16 + 8 x 36 cm 1/50

Polipropilen vrečke so primerne za hrambo vseh vrst suhe hrane, kar lahko na vašo zahtevo potrdimo s certifikatom o ustreznosti izdelka. Pomembno je, da je tako zapakirana hrana na daljši rok zaščitena pred svetlobo, za to primeren prostor pa je temna shramba ali omara.

Vrečke za čaj

Pozitivni učinki zelenega čaja

 

Zeleni čaj je ena najbolj zdravih pijač, kar jih lahko najdemo. Ker vsebuje veliko antioksidantov in hranilnih snovi ima pozitivne učinke na naše telo. Nekaj teh učinkov je boljše delovanje možganov, manjše tveganje za nastanek raka, izgubo maščob…

Spodaj si lahko pogledamo nekaj zdravilnih učinkov čaja:

 

  • Zeleni čaj vsebuje zelo veliko bio aktivnih snovi, ki pripomorejo k boljšemu zdravju. Bio aktivne spojine, ki jih najdemo v listih čaja in nam služijo tudi za pripravo čaja, vsebujejo veliko pomembnih hranil. Prav tako pa zeleni čaj vsebuje veliko antioksidantov. V zelen čaju pa lahko najdemo tudi manjše količine mineralov, ki so prav tako pomembni za naše počutje in zdravje.
  • S pitjem zelenega čaja poskrbimo, da bodo naši možgani delovali bolje. Prav tako bo zeleni čaj poskrbel za to, da bomo budni in imeli boljšo koncentracijo, seveda pa vse to iz razloga, ker vsebuje kofein. Nekateri ljudje pravijo, da so mnog bolj produktivni če pijejo zeleni čaj v primerjavi s kavo.
  • Pitje zelenega čaja nam lahko pomaga prav tako pri tem, da bomo izgubili nekaj odvečnih kilogramov in s tem poskrbeli, da bo tveganje, da bomo debeli manjše. To se dogaja predvsem zato, ker zeleni čaj poveča hitrost presnove.

Če nabirate in pakirate čaj sami, potem morate čaj skrbno pakirati v papirnate vrečke, ki so temu namenjene. Seveda pa na vrečke za čaj lahko napišemo tudi, katere mešanice smo zmešali za kar uporabimo etikete. V kolikor teh nimamo se lahko odločimo za vrečke za čaj z okencem, kjer lahko vidimo kakšne vsebina je v vrečki za čaj z okencem.

Celovita ponudba na enem mestu

Brezplačna dostava za nakup nad 60,00 €

l

Svetovanje na podlagi dolgoletnih izkušenj

Kvaliteta izdelkov in skrb za zadovoljstvo strank

6 + 10 =